Straatfotografie Amsterdam

Al weken van te voren hadden we dit Zoom uitje gepland, niet wetende dat na een paar stormachtige dagen en nachten de storm nog niet van wijken wist. De groep groeide zaterdag rond 13.00 al gauw naar acht  mannen en vrouwen. Voor sommigen was het een gezellig weerzien, voor anderen een eerste kennismaking met het zoom uitjes fenomeen. Beginnend op de hoek van de van Woustraat met de Albert Kuijp straat, zwierven we via de markt, Heinekenplein, Museumplein, en Max Euweplein naar het schaakcafé voor een zeer verdiende warme kop thee of koffie.


Het leuke van een ongeorganiseerde wandeling is wel dat je van alles tegenkomt. De ene koopman is niet gecharmeerd van een fototoestel, de andere vraagt of je de foto's op wil sturen en trakteert op een bakje kippenpootjes. Oude auto's, een ambachtsman werkend aan de Noord Zuidlijn, ingestorte ijsbaan, toeristen en schakers, van alles kom je tegen.
Echt opvallen met onze camera's deden we niet, het was gezellig druk met veel fotograferende toeristen.
Het was weer een gezellige leerzame middag met een leuke diverse groep mensen. Ik verheug me al op een volgende afspraak.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Diana,
  Wat een grappige foto van die mevrouw die gebukt over de letter A hangt. Museum plein gok ik. de markt is ook altijd leuk om over heen te struinen en foto's te maken. Was het er niet erg druk op zaterdag? Je hebt een leuke serie foto's weten te maken. Lekker afwisselend.
  groetjes Odette

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Diana
  Wat een mooie Blog...En daar ga je zeker geen spijt van krijgen. Prachtig om zo je foto's met andere te delen..
  Persoonlijk ga ik voor het wildpark..(Natuur)
  Wat zijn die foto's geweldig...De wolf is helemal het einde...En op het juiste moment!
  fijn weekend..gr Henk

  BeantwoordenVerwijderen